## West Area Panel Agenda - November 2020

Meeting will be open 30 minutes before start. Anyone requiring help joining the meeting can contact the Community Engagement Team for assistance.

<b>1</b> 14:00	Welcome Apologies & Introductions 5 minutes	Verbal
<b>2</b> 14:05	Chairs Communications 5 minutes	Verbal – Chair
<b>3</b> 14:10	Minutes from Previous Meetings 5 Minutes	Verbal and Minutes in Papers
<b>4</b> 14:15	<b>Good News From Residents Groups</b> 10 Minutes	Verbal
<b>5</b> 14:25	Citywide Residents Question Time 30 Minutes	Answers to Residents Questions
<b>6</b> 14:55	10 Minute Break	
<b>7</b> 15:05	Reports going to Housing Committee 5 Minutes	Verbal
<b>8</b> 15:10	Tenant and Leasehold Engagement Strategy 20 Minutes	Sam Warren Verbal + Report Attached
<b>9</b> 15:30	Presentation on Community Learning 10 Minutes	Claire Johnson
<b>10</b> 15:40	Estate Development Budget Update 15 Minutes	Kay Atherton, Keith Perry Verbal + Papers Included
<b>11</b> 15:55	AOB	Verbal
- End -		